Ha Ön hirdetne ezen a weboldalon, vagy megvenné a domain nevet, a tartalommal együtt, vagy anélkül, kérem, írjon egy ajánlatot a hirdet[kukac]budapestikollegium(pont)eu e-mail címre.
Ebben a kollégiumban sajnos beteltek a helyek, így már nem tudsz jelentkezni. Kedvezményes szállást azonban tudunk ajánlani Budapesten ide kattintva.

Tudunk még ajánlani ingyenes okj-s képzéseket Budapesten, ezen kívül önköltséges, támogatott és kedvezményes tanfolyamokat, szakmai képzéseket 21 városban, és esti gimnáziumot - ha iskolát is keresel, jelentkezz, majd érdeklődj az ügyfélszolgálaton kollégiumi ellátás iránt.

Budai kollégiumunkról

Budai kollégium3

A budai kollégiumunk épülete

Duna-parti kollégiumunk 152 fő befogadását teszi lehetővé, legyél hát Te az egyik a 152 közül.

A modern igényeknek megfelelően egy 15 munkaállomásos, szélessávú internettel rendelkező számítógéptermünk van, valamint ingyenes és korlátozásmentes wi-fi hálózat használható a kollégium teljes területén. Minden emelet rendelkezik tanulószobával.

A kollégiumot naponta takarítjuk, a karbantartó helyben megtalálható. A fűtésünk korszerű és természetbarát, napkollektoros fűtő és melegvíz rendszerünk van.

A busz a ház előtt áll meg (végállomásai: Kosztolányi Dezső tér, Móricz Zsigmond körtér, Moszkva tér) – mindez kb. 15-20 perc menetidővel, a reggeli iskolainduláshoz és a kora délutáni visszaérkezéshez időzítve a járatok. A bicikli és robogó-tároló, őrzött, a portaszolgálatunk 0-24 órában működik.

 

Ebben a kollégiumban sajnos beteltek a helyek, így már nem tudsz jelentkezni. Kedvezményes szállást azonban tudunk ajánlani Budapesten ide kattintva.

Tudunk még ajánlani ingyenes okj-s képzéseket Budapesten, és esti gimnáziumot – ha iskolát is keresel, jelentkezz, majd érdeklődj az ügyfélszolgálaton kollégiumi ellátás iránt.Budai kollégium2

Budai kollégiumunk étterme

Az épületben saját étterem, reggeli-ebéd-vacsora a megbeszélt árakon, gyakorlatilag kötelező, az étterem hangulatos kerthelyiséggel is rendelkezik.

 

 

1.     Elhelyezkedés:

Kollégiumunk a Duna partján helyezkedik el 350 négyzetméteres saját, parkos kerttel rendelkezik, valamint tartozik hozzá 200 m Duna-part, ahol szabad a fürdés, horgászás, vízi sportok, csónakázás. Nagyon hangulatos hely, szemben a Csepel-szigettel.

Kollégiumunk a 1122 BUDAPEST GYÁR UTCA 15. szám alatt található, a Camponától nem messze.

A megközelítése a Móricz Zsigmond Körtérről a 33-as busszal lehetséges.

Budafok városközpontja légvonalban 400 m, a 6-os útról könnyen megközelíthető. A Campona 1, a Savoya park 2 km-re van.

 

Budai kollégium

Kollégiumi szoba a budai kollégiumunkban

2.     A szobák:

 • A szobákban grátisz TV és hűtőszekrény
 • 2 váltás ágynemű
 • Teljes bútorzat
 • A szobák 2, 3 illetve 4 személyesen, némelyik WC-vel és zuhanyzóval is el van látva.
 • Minden emeleten van kulturált állapotú férfi és női WC, zuhanyzó a létszámnak megfelelően, és főzőkonyha azoknak, akik szeretnek főzni.
 • Külön mosókonyha tartozik a kollégiumhoz.

 

3.     Tanulási lehetőségek:

 • Szakmai gyakorlati lehetőségek vannak helyben, a kolesz mellett a környező ipari parkokban (autószerelő, autóvillamossági szerelő, CNC, PLC, karosszéria-lakatos, fényező, bútorasztalos, szakács, pincér, cukrász, lakberendező, CAD-CAM informatikus, villanyszerelő, szobafestő és egyéb szakmák tanulói részére, folyamatosan bővülő lehetőségek)
 • Változatos szakköröket indítunk, szeptemberben pontosítva (újságíró, színjátszó, szakipari, társadalmi, és egyéb témakörökben).

 


4.     Szórakozási lehetőségek:

 • Zúzda Rock klub negyed óra tömegközlekedéssel, budafoki borkatakombák, pincészetek, minden szombaton kolesz buli a kolesz alatt elhelyezkedő, nívós étteremben.
 • Foci, ping-pong, kosárlabda, és egyéb sportok lehetősége helyben, társasjátékok, valamint sakk, kártya a kollégiumban kikérhető.
 • A kollégiumnak van egy saját kutyája, Marci. 🙂

 

Budai kollégium4

A tanulás után jöhet a jól megérdemelt pihenés, akár a kollégium kertjében is

Árak

Az ingyenes szállásra nem jogosult személyek ágyat és szobát is bérelhetnek az alábbi árakon:

–  Ágy: 29.990 Ft/hó (rezsivel és minden költséggel együtt, számlásan)

– Szoba: 2 ágyas – zuhanyzóval 69.990 Ft/hó

– 2 ágyas – zuhanyzó nélkül 59.990 Ft/hó

– 3 ágyas – 85.990 Ft/hó

– 4 ágyas – zuhanyzóval – 134.990 Ft/hó

– 4 ágyas – zuhanyzó nélkül – 114.990 Ft/hó

 

Ezek a szobák leosztott árakon az alábbiak szerint is igénybe vehetők:

 • 1 napra: fenti ár/napok száma a hónapban x 2
 • 1 hétre: fenti ár/4  x1,5
 • Illetve bármilyen egyéni időintervallum szerint, megegyezéses alapon.

 

Nyári időszakra bármilyen szállást kereső csoportot szívesen várunk, akár utazási irodáktól is.

 

Ebben a kollégiumban sajnos beteltek a helyek, így már nem tudsz jelentkezni. Kedvezményes szállást azonban tudunk ajánlani Budapesten ide kattintva.

Tudunk még ajánlani ingyenes okj-s képzéseket Budapesten, és esti gimnáziumot – ha iskolát is keresel, jelentkezz, majd érdeklődj az ügyfélszolgálaton kollégiumi ellátás iránt.