Ha Ön hirdetne ezen a weboldalon, vagy megvenné a domain nevet, a tartalommal együtt, vagy anélkül, kérem, írjon egy ajánlatot a hirdet[kukac]budapestikollegium(pont)eu e-mail címre.
Ebben a kollégiumban sajnos beteltek a helyek, így már nem tudsz jelentkezni. Kedvezményes szállást azonban tudunk ajánlani Budapesten ide kattintva.

Tudunk még ajánlani ingyenes okj-s képzéseket Budapesten, ezen kívül önköltséges, támogatott és kedvezményes tanfolyamokat, szakmai képzéseket 21 városban, és esti gimnáziumot - ha iskolát is keresel, jelentkezz, majd érdeklődj az ügyfélszolgálaton kollégiumi ellátás iránt.

Pesti kollégiumunkról

Hat emeletes, lifttel rendelkező kollégiumunk 300 diák elhelyezését teszi lehetővé, legyél hát Te az egyik a 300 közül.

Kollégiumunk parkos környezetben helyezkedik el (Városligettel szemben), ahol minden nap kész felüdülés egy nehéz napot követően.

Pesti kollégium

Kollégiumunkban biztosítottak a nyugodt tanulás feltételei

Épületünk szép, felújított, csendes, minden ízében megfelelő és otthonos, igényes épület, melyben saját portaszolgálat, beléptető-rendszer működik. Szobáink biztonságosak, folyosóink kamerával megfigyeltek. Egy szóval, itt tényleg biztonságban érezheted magadat, épp mintha otthon lennél!

Kollégiumunkban biztosítottak a nyugodt tanulás feltételei, és biztosak vagyunk benne, hogy szobáink a hétköznapi igényeidnek teljes mértékben megfelelnek.

Az épületben található óriási társalgó, tanulószoba, jól felszerelt könyvtár, és internet hozzáférés is (melynek köszönhetően tartani tudod a kapcsolatot családtagjaiddal, barátaiddal), valamint minden szinten teakonyha, és mosdó is.

Ha eddig utáltál mosni, talán most még azt is meg fogod szeretni, hiszen egy óriási közös mosoda áll rendelkezésedre szennyeseid kimosására, mely nagy társalgások helyszíne lehet, éppúgy, mint a nagy konyha, vagy a 160 nm-es nagy előadóterem.

 

Megközelíthetőség

Kollégiumunk a 1145 BUDAPEST AJTÓSI DÜRER SOR 19-21 szám alatt (Professzorok háza) található, a Városligettel szemben, a Hősök tere és a Keleti pályaudvar között, azoktól kb. 5-5 percre.

Az épület Közlekedés szempontjából jól frekventált helyen található, hiszen számos tömegközlekedési eszközzel megközelíthető:

  • 1-es villamos
  • 75-ös trolibusz
  • 74-es trolibusz
  • 7-es busz
  • 5-ös busz
  • 173-as busz.

Mivel kollégiumunk a Keleti pályaudvartól néhány percnyire helyezkedik el, így a vidékről, vagy határon túlról érkező diákok számára is nagyon könnyen elérhető.

Ebben a kollégiumban sajnos beteltek a helyek, így már nem tudsz jelentkezni. Kedvezményes szállást azonban tudunk ajánlani Budapesten ide kattintva.

Tudunk még ajánlani ingyenes okj-s képzéseket Budapesten, és esti gimnáziumot – ha iskolát is keresel, jelentkezz, majd érdeklődj az ügyfélszolgálaton kollégiumi ellátás iránt. 

A szobák

Szobáink 2-3-4 fős, igen világos, 20-30-40 nm körüli szobák, melyekben megtalálható minden, ami a nyugodt hétköznapok eltöltéséhez szükséges, úgymint, korszerű fűtés, nyílászárók, légkondicionálás. Ami a szobák berendezését illeti, megtalálható bennük ágy, asztal, szék, éjjeliszekrény, ruhásszekrény, wc, zuhanyzó.

 

Már a kollégium harmadik emeletéről olyan városligetre és Pestre néző panorámában lesz részed, ami teljesen biztos, hogy elfeledteti veled az adott sulis nap fáradalmait. Ha nem feltétlen vagy az az állandóan bulizós fajta, és néha szereted, ha nem vesz körül a nyüzsi, és a szobatársak, csak a nyugalom és a csodálatos környezet, akkor ezeket a szobákat neked találtuk ki!

 

Pesti kollégium1

Kollégiumainkban 15 munkaállomásos, szélessávú internettel rendelkező számítógép-termek várják a tanulókat

Tanulási lehetőségek

Ha éppen szobatársaid nem férnek a bőrükbe, mert nem igazán vannak tanulós kedvükben, de neked fontos lenne egy másnapi ZH-ra felkészülni, semmi gond, hiszen rendelkezésedre áll tanulószobánk, vagy könyvtárszobánk, ahol meglelheted azt a csendet, ami a felkészülésedhez szükséges, illetve széles könyv kínálatunk segítségedre lehet a tanulásban.

 

Étkezési lehetőségek

Sok kollégiumban az étkezde menüi sokszor igen drágák, azonban nálunk nem kell minden nap számolgatnod a pénzedet, hogy lesz-e a másnapi menüre való, hiszen Nálunk egy ebédet (főételt) már 490 Ft-ból ki tudsz hozni! Sőt mondunk még jobbat: egy adag leves, plusz főétel 590 Ft. Hidd el, ennyi pénzért máshol nem kapsz főételt, ráadásul nem ilyen finomat. Sőt, még a diétázó tanulókra is gondolunk, ezért konyhánkon van külön diétás menü is!

Inkább az a nasizós, pizzán élő típus vagy? Van, hogy éjjel jön rád a rágcsálhatnék? Egyet se félj, Rád is gondoltunk, hiszen nálunk jól felszerelt büfé áll rendelkezésedre éjjel-nappal, ahol mindent megtalálsz, mi szem szájnak ingere (pl.:gyros, hamburger, döner, kebab, pizza, üdítők, csoki-ropi-rágó miegymás)!

 

Szabadidő, szórakozás

Tudjuk, mennyire fárasztó több órán át ülni az iskolapadok mögött, vagy egyazon napod több tárgyból is vizsgázni. Az ember már alig várja, hogy végre letehesse aznapra a könyveket, jegyzetfüzeteket, és végre lazíthasson. Éppen ezért a szórakozásnak is igyekszünk megadni a maximális lehetőséget.

  • A hét szinte minden napján megrendezésre kerül valamilyen esti rendezvény, hogy mindenki ízlése és kedve szerint tudjon válogatni.

 

  • A szabadidő hasznos eltöltését, illetve a sportolás iránti igény kielégítését szolgálja, a kollégium focipályája, kosárlabda-pályája, klubszobája, nyugi szobája (chill out room), vagy éppen a csocsó, a billiárd, a léghoki asztalok.

 

  • Amennyiben egy jó kis party keretében tudsz csak ellazulni, akkor sincs gond, hiszen szórakozási lehetőségként a kolesz saját bulikat is szervez, de a közelben számos szórakozóhely is megtalálható, úgymint a Café Cinema (ahol részese lehetsz egy jó kis retro partynak), a Dürer kert, a Dürlin, a Pecsa, az Ybl Café, az Ypsilon Café (karaoke), vagy a Thököly söröző és pizzéria is.

 

  • Ha a rock zenét kedveled inkább (és a nagyon alacsony italárakat), akkor pedig ajánljuk a Zúzda Rock kertet is, ahol minden csütörtökön ingyenes a belépés a kolesz lakói számára. Érdemes oda letévedni azoknak, akik csak szeretnének egy jót beszélgetni, de ajánljuk sörözőknek, borozóknak, pálinkázóknak és bulizóknak, éheseknek és szomjasaknak, elsősöknek, öregeknek egyaránt.

 

Szeretnénk, ha Te is több tízezer ember – egyetemista, barát, barátnő, szimpatizáns – életének meghatározó részese lennél.

 


Pesti kollégium2

Zúzda Rock kertbe minden csütörtökön ingyenes a belépés a kolesz lakói számára

Tudjuk, hogy egy kollégium sok tanuló számára, csak egy fedelet jelent a feje fölött, azonban talán ennél több hallgatónak jelenti a felnőtté válást, a szakma megismerését, sok-sok barátot, szerelmeket, mindazt, amit huszonévesen az ember megélhet.

 

Célunk, hogy olyan intézményi légkört alakítsunk ki, amelyben minden diákunk (legyen szó fővárosi, vidéki, határon túli) otthon érezheti magát, és hogy a diákok kollégiumunkra második otthonként tekintsenek.

 

Fontosnak tartjuk, hogy nálunk ne csak jól érezzék magukat a hallgatók, hanem megtanulják a közösségben élés szabályait is, ismerjék fel saját értékeiket, hogy megfeleljenek a modern élet elvárásainak.

 

Ebben a kollégiumban sajnos beteltek a helyek, így már nem tudsz jelentkezni. Kedvezményes szállást azonban tudunk ajánlani Budapesten ide kattintva.

Tudunk még ajánlani ingyenes okj-s képzéseket Budapesten, és esti gimnáziumot – ha iskolát is keresel, jelentkezz, majd érdeklődj az ügyfélszolgálaton kollégiumi ellátás iránt.