Ha Ön hirdetne ezen a weboldalon, vagy megvenné a domain nevet, a tartalommal együtt, vagy anélkül, kérem, írjon egy ajánlatot a hirdet[kukac]budapestikollegium(pont)eu e-mail címre.
Ebben a kollégiumban sajnos beteltek a helyek, így már nem tudsz jelentkezni. Kedvezményes szállást azonban tudunk ajánlani Budapesten ide kattintva.

Tudunk még ajánlani ingyenes okj-s képzéseket Budapesten, ezen kívül önköltséges, támogatott és kedvezményes tanfolyamokat, szakmai képzéseket 21 városban, és esti gimnáziumot - ha iskolát is keresel, jelentkezz, majd érdeklődj az ügyfélszolgálaton kollégiumi ellátás iránt.

Az üzenet sikeresen elküldve.

 

Az üzenet sikeresen elküldve. Köszönjük az érdeklődést!

Az általad megadott e-mail címre elküldtük a kollégium elérhetőségét. Amennyiben az űrlapon konkrét kérdéssel fordultál hozzánk, kollégánk hamarosan megkeres a részletekkel.

Nem találtál még megfelelő iskolát, esetleg váltani szeretnél?

Nézz szét az alábbi ingyenes képzéseink, és távoktatásos OKJ tanfolyamaink között. Kattints a képekre.

 Hétvégi költségtérítéses OKJ-s tanfolyamok Budapesten Ingyenes nappali OKJ képzések Esti gimnázium Budapesten, akár ingyenesen
budapesti költségtérítéses hétvégi OKJ tanfolyamok Ingyenes nappalis OKJ-s képzések Esti gimnázium Budapesten, akár ingyenesen